Elä täysillä Saariselän ruskassa 2020

Koe Lapin ruska Saariselän ruskaviikoilla

Syyskuussa viikoilla 36-39 2020 Lapin ruskan väriloisteessa Saariselän Majoitus Kuukkeli tuo teille unohtumattomia Lapin elämyksiä joihin pääset helposti Kuukkeli majoituksesi etuovelta!

Lapin iskelmämusiikkia ja tansseja

Huikeaa Ohjelmaa luvassa Saariselän ruskan jokaisena viikon päivänä, suuremmat tanssit Saariselän Kuukkelin järjestämänä pidetään iltaisin Santa's Hotel tunturin legendaarisen suurella parketilla jossa tilaa riittää kaikille! Karaokea ja keikkoja Kuukkelin tapahtumateltoissa joka päivä! Ravintolamme, terassimme ja telttamme ovat avoinna!
Tervetuloa!

Varaa ruskamajoitus nyt Ruskaviikkojen ohjelmaa Yhteystietomme

Saariselän ruskaviikot 2020

Ruskaviikot Saariselällä ovat aivan upea tilaisuus päästää elämän kauneudet, musiikki ja liike valloilleen, itsestäänkin tietysti. Koe uskomattomat väri- ja äänielämykset Saariselän ruskassa, niin tulet kerta toisensa jälkeen takaisin kokemaan ruskan taas ensimmäistä kertaa.

Vietä legendaarinen tapahtumarikas ruska Saariselällä!

Saariselän ruskaviikot 2020

Saariselän ruskassa meitä viihdyttää legendaarisia Lapin iskelmämusiikin mestareita useita kertoja joka viikko. Lasse Hoikka ja Souvarit, Jarkko Honkanen & Taiga, sekä päivisin tanssittamassa itse Jarkko vain. Tunturihotellilla esiintyy myös mm. Kyrö & Nyqvist Team, Ivalon pelimannit -tanssiorkesteri, Rosette ja Vetonaula. Ruskatansseja ja -konsertteja on niin päivisin Saariselän Kuukkelin suurissa tapahtumateltoissa, kuin Santa's Hotel Tunturin legendaarisen suurella parketilla, jossa tilaa riittää! Nyt lippuja varaamaan, sillä niitä on vain rajattu määrä!

Tästä pääset Saariselän tapahtuma-sivuillemme, josta löytyy kaikki tapahtumat ruskaviikoilla!

Varaa ruskamajoitus nyt Varaa heti liput tästä! Yhteystietomme

Opastetut Inarin ruskaretket 2020

Saariselältä suoraan saamenmaan sydämeen, Inarin kylään.

Inarin kylä sijaitsee 70 km pohjoiseen Saariselältä. Reitti Inarin kylälle mutkittelee halki kauniiden maisemien, seuraillen osittain myös lauluista kuuluisan sekä kulttuurihistoriallisesti tärkeän Inarinjärven rantoja. Inarissa pääset tutustumaan oman oppaan johdolla opastetulle kierrokselle Saamelaismuseo ja luontokeskus Siidaan ja Saamelaiskulttuurikeskus Sajokseen.

Saamelaismuseo ja luontokeskus Siida

Siidan ainutlaatuinen ja monipuolinen kokoelma esittelee hienosti saamelaista kulttuuria ja historiaa, kuin kuljettaen vierailijoita aikamatkalla menneisyydestä nykypäivään saakka. Pysyväis- ja perusnäyttelyn lisäksi osa näyttelyistä on teemoiltaan vaihtuvia. Siidan näyttelyjen kuvat ja äänet antavat hienon läpileikkauksen pohjoisen Lapin luontoon ja hienon kokemuksen Suomen pohjoiseen ulottuvuuteen.

Saamelaiskulttuurikeskus Sajos

Saamelaisten Kulttuurikeskus Sajos ei ole vain arkkitehtuurisesti hieno rakennus, vaan sen katon alta löytyy mm. Saamelaiskäräjät. Saamelaiskäräjät on Suomen saamelaisten korkein, edustuksellinen poliittis - itsehallinnollinen elin, joka toimii oikeusministeriön hallinnonalalla. Saamelaiskäräjien ydintehtävänä on suunnitella ja toteuttaa Suomen perustuslaissa saamelaisille turvattua kieltä ja kulttuuria koskevaa itsehallintoa. Duodji Shopin myymälästä voi ostaa aitoja ja upeita saamelaiskäsitöitä, kirjoja ja musiikkia. Valikoimassa on myös erilaisia materiaaleja kuten lankoja, verkaa, kankaita sekä muita käsityötarvikkeita. Niin Siidassa kuin Sajoksessakin on ravintola A-oikeuksineen, joten omatoiminen kahvittelu tai ruokailu onnistuu mukavasti retken aikana.

Vierailu rekikoira farmilla

Vierailu rekikoira farmilla, jossa tutustutaan koiriin niiden omassa elinpiirissään, safarien ulkopuolella. Valloittavat Huskyt ovat koirina varsinaisia persoonallisuuksia ja laumasta löytyy niin isoja diivoja, ujoja kaunottaria, pullistelevia poikia kuin rohkeita älykköjäkin. Jokainen koira on ihastuttava ja tärkeä, jolla on oma tärkeä paikkansa niin valjakkotyössä kuin omistajiensa sydämessä. Tällä retkellä saat uudenlaista tietoa koirista ja niiden elämästä suoraan kouluttajilta. Koirien helliminen ja halailu on sallittua – tule, tutustu ja ihastu!

Risteily Inarinjärvellä

Risteily Inarijärvellä tapahtuu isolla yli 120-paikkaisella sähköhybridi-katamaraanilla ja on aivan omanlaisensa matkakokemus. Reitti risteilee ohi mm. Ukonsaaren, joka tunnetaan myös Ukonkivenä ja on vanha saamelaisten pyhä saari. Erämaajärven jylhä kauneus on uskomattoman upea kokemus ja sen äärettömältä tuntuva avaruus saa mielen hiljentymään

Aikataulu ja hinta

Lähtö retkille Kauppakeskus Kuukkelin edestä klo 9.00 ja paluu samaan paikkaan n. klo 17.00. Retken hinta on 69 euroa/ henkilö ja pitää sisällään edestakaiset matkat, opastuksen, sisäänpääsyn Siidaan sekä Sajokseen ja vaihtoehtona joko vierailu rekikoira farmilla tai Inarinjärvenristeuly.
Tiistaisin 8.9, 15.9, 22.9
Keskiviikkoisin 9.9, 16.9,
Torstaina 24.9,
Perjantaisin 11.9 ja 18.9.2020

Osta liput Inarin ruskaretkelle tästä


Osta liput nyt Varaa ruskamajoitus nyt Tekemistä Saariselällä

Tekemistä Saariselän ruskassa 2020

Tekemisen puutetta ei Saariselän ruskaviikoilla ole, jollei juuri se ole mitä kaipaat. Silloin voipi ottaa aikaa ja levätä loisteliaassa majoituksessasi aivan rauhassa, tai vaikka rauhoittua ruskametsässä purojen äärellä Urho Kekkosen kansallispuiston punaisena kimmeltävissä maisemissa!

Tanssita itsesi hurmioon!

Tanssi ja voimaannuta itsesi upeassa seurassa! Katso kaikki ruskatanssit ja muutkin Saariselän tapahtumat täältä

Koe tuntureiden ruska sähköpyörällä!


Kokeile huippusuosittua sähköpyörää isoilla leveillä fat-renkailla jotka ovat suunniteltu pehmeämpään maastoon, eikä maanteille niinkään. Fat-bike maastopyörillä jotka ovat sähköavusteisia, pääset helpoille merkityille pyöräilyreiteille tai vaativaampaan makuun kauemmas vaeltamaan pitkin tuntureiden taikoja. Samalla kunto kohisee ja väsyessä vaihdetaan vain avustuksen määrää reippaammaksi! Välinevuokrauksestamme löydät alustavaa tietoa jota päivitämme pian, mutta kysymyksissä on parasta soittaa suoraan välinevuokraamoon ja varata heti: +358 44 363 6912

Shoppaile Lapin lahjatuotteita!


Saariselän Kuukkelin Kauppakeskuksesta löytyy lähemmäs 3000m2 ja useita eri liikkeitä, sekä suuri tavaratalo täynnä Lapin herkkuja ja -tuotteita! Osta upeat ja erikoiset lahjatavarat jo valmiiksi ystäville ja perheellesi, unohtamatta itseäsi, ja voithan toki valmistautua kattamaan juhla-aterioita pöytiisi, jos ei tee mieli herkutella heti!

Vaella marjojen maistiaisille


Puolukat ja variksenmarjat monien muiden lisäksi ovat ihan parhaassa iässään! Käyhän myös tutkailemassa erilaisia kiviä tai halailemassa Lapin puita. Toki sinä tiedät mikä saa itsesi voimaantumaan!

Elämysmatkat valmiissa paketeissa


Käy kokopäivän retkellä Inarin ihmeisiin tutustumassa suoraan Saariselältä! Sisältää Huskyfarmiin tutustumista tai Inarijärven risteily ja opastetut kierrokset molemmissa; Saamelaismuseo ja luontokeskus Siidassa ja Saamelaisten Kulttuurikeskus Sajoksessa.

Varaa lippusi tansseihin ja Inarinkierokselle tästä klikkaamalla
Varaa ruskamajoitus nyt Ruskaviikkojen ohjelmaa Yhteystietomme

Tanssi täysillä Lapin iskelmän tahdissa

Meno ja meininki ei Lapin iskelmämusiikin tahdissa lopu kesken, kun tanssiorkestereina toimivat Suomen suosituimpiin lukeutvia ykkösnimiä kuten Lasse Hoikka & Souvarit, Jarkko Honkanen, Channel Four ja moni muu!

Upeat Saariselän ruskan tapahtumat


Tapahtumia löytyy niin iltaisin kuin päivisinkin useassa eri paikassa. Suurin ja legendaarisin lava löytyy Santa's Hotel Tunturista, missä voi kaiken murheen heittää taakseen, sillä tilaa riittää kaikille. Päivisinkin järjestetään paljon ohjelmaa erityisesti Saariselän kuukkelin useassa tapahtumateltasta, josta löytyy tilaa päivätansseille ja konserteille, karaokelle ja tottakai hyvälle ruoalle! Juomaakin riittää varmasti kaikille, unohtamatta hyvää seuraa!

Varaa lippusi nyt! Katso ruskan kaikki tapahtumat Yhteystietomme

Syö ja juo elämyksellisesti

Hemmottele itseäsi ainutlaatuisilla Lapin mauilla ja tuoreilla Lapin yöttömän yön auringon alla kasvaneista mauista parhaaseen sadonkorjuun aikaan!

Ravintola Kuukkelista Lapin erikoisuuksia


Ravintolamme kokit valmistavat niin perinteistä Lapin ruokaa kuin erikoisempiakin. Tarjontaa löytyy laidasta laitaan ja tietysti A la carte -annokset löytyvät aina! Ota myös mukaasi vaikka pizzaa kotiin!

Katso Ravintolamme menu tästä
Varaa ruskamajoitus nyt Katso kaikki palvelumme Yhteystietomme

Hemmottele itseäsi upealla majoituksella!

Tutustu majoituksiimme Saariselän keskustassa ja vietä upeissa puitteissa täydellinen ruskalomasi kaikkien Saariselän tapahtumien keskipisteestä. Kaikki Saariselän majoituksemme ovat varustettu niin hyvin, että ei tarvitse ottaa välttämättä mitään tullessasi tänne.

Meiltä saat Aamiaiset, puolihoidot ja täysihoidot!

Valitse sinulle paras majoituksesi pian, sillä ruskaviikkojen aikaan majoitukset menevät kohti ruskanpunaista nopeasti! Klikkaa alla olevaa Varaa linkkiä, niin pääset tutustumaan Saariselän keskustan valikoimaamme.

Varaa heti loistelias majoitus Saariselän keskustassa!

Varaa majoitus Saariselän keskustasta nyt! Katso kaikki majoituksemme Matkusta Yhteystietomme