KUUKKELI MAJOITUSVARAAMO ON UUDISTUNUT -TEE MAJOITUSVARAUS SUORAAN MEILTÄ

KUUKKELI MAJOITUSVARAAMO ON UUDISTUNUT -TEE MAJOITUSVARAUS SUORAAN MEILTÄ

Majoitusvaraamomme nettisivuja on uudistettu jotta varauksen teko olisi mahdollisimman helppoa. Varauksen voi tehdä meiltä vaivattomasti maksukortin avulla. Kaikkiin Kuukkeli huoneisiin Saariselän keskustassa majoitushintaan kuuluu myös aamiainen Ravintola Kuukkelissa. Kaikkiin huoneisiin ja huoneistoihn voi ostaa netissä lisäpalveluna edullisesti myösaamiaisen ja päivällisen Ravintola Kuukkeliin. Kauppakeskus Kuukkeli palvelee joka päivä klo 9-21 ja respamme on avoinna saman ajan. Myöhemmin saapuvat saavat avaimet postilaatikostamme. Olemme rakentaneet uudet tilat majoitusta, ohjelmapalveluita ja maastopyörien ym. välineiden vuokrausta varten. Kaikki toimintamme siirrämme uusiin tiloihin toukokuun alkuun mennessä. Uudet tilat ovat Kuukkelin pääsisäänkäynnin oikealla puolen.

Olemme hankkineet asiakkaitamme palvelemaan kaikissa kuljetuksisssa: paikallisajoissa ja lentokenttäkuljetuksissa kaksi 8 matkustajan tila-autoa ja yhden 7 matkustajan henkilöauton. Taksitilaukset suoraan toimistoltamme tai puh. 0600 302 700. ja 044 906 7725. Kaikissa ryhmä-, majoitus-, ruokailu, ohjelmapalvelu-, taksi ja kuljetusasioissa voitte ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla kuukkeli@saariselka.fi tai soittamalla puh.04436 36 972.

Olemme uudistaneet Kuukkelin kaikki huoneet ja huoneistot kahden viimeisen vuoden aikana.

Kelotalo Kuukkeli Teerenpesään on rakennettu tilava ja viihtyisä Kuukkeli Teerenpesä SUITE huoneisto. Huoneisto sijaitsee parhaimmalla paikalla keskustassa kylpylän ja torin vieressä.

Kuukkeli Apartments SUITESSA on yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistoja Saariselän keskeisellä paikalla. Huoneistot on uudistettu ja kaikki Saariselän palvelut ovat lähellä tätä majapaikkaa ja majapaikasta on näkymä Kaunispää tunturille.

Kuukkeli Hirvas SUITE kahden makuuhuoneen huoneisto kelotalossa sijaitsee Saariselän keskustassa vain 300 metrin päässä torista ja kylpylästä.Lappi tunnelma on voimakas sillä talo on rakennettu alueen isommista kelopuista.

Chalet Kuukkeli AuroraCabins on hieno kahden makuuhuoneen kelomaja rauhallisella paikalla pienen lammen rannnalla 2,3 km päässä Saariselän keskustassa. Olemme uudistaneet tätä uudehko kelomajaa joka on myös Saariselkä-Laanila ladun varrella ja kesäisin voi saunoa myös sen erillisessä rantasaunassa.

Aparthotel Kuukkeli Aurora sijaitsee rauhallisella paikalla 400 m päässä Laanihovista. Olemme muuttaneet neljä Studio-huoneistoa yhden makuuhuoneen huoneistoksi. Majoitusrakennuksia on kolme ja saunarakennus uima-altaineen on yhteiskäytössä. Valaistu latu kulkee 150 metrin päässä. Aparthotel Kuukkeli Aurora sopii erinomaisesti myös erikokoisille ryhmille taloissa on 10 huoneistoa max 4 hengelle ja neljä huonetta 2-4 hengelle. Laanilassa on kaikkiaan 53 vuodetta.

Saariselän keskustassa Lodge Kuukkeli Porakkassa Saariselkä-Laanila ladun varrella on 2-4 hengen edullisia huoneita ja olemme rakentaneet sinne yhteisen oleskelutilan ja keittiön.

Saariselän keskustaan Kuukkelin taakse on rakennettu Saariselkä Kuukkeli Inn jossa on seitsemän uutta edullista kahden hengen huonetta.

Porakan ravintolarakennus on uudistettu ja sitä vuokrataan juhla- ja kokoustilaksi.Saariselän talvilomaviikolla siellä järjestetään Lappi iltamia hyvän Lappi ruoan, Lappi muusiikin ja Lappi ohjelman kera. Tarkempia tietoja saatte kirjoittamalla sähköpostiimme kuukkeli@saariselka.fi tai soittamalla puh.044 36 36 972

.

 

www.majoituskuukkeli.fi

Khanal BarunKUUKKELI MAJOITUSVARAAMO ON UUDISTUNUT -TEE MAJOITUSVARAUS SUORAAN MEILTÄ

Vastaa