Lapin ja Saariselän majoitukset

Tunnelmallista majoitusta keskellä Lapin luontoa,elämyksiä ja palveluita, hyvin varustuksin. Meiltä Saariselän Majoitus Kuukkelista löydät majoitusvaihtoehtoja useammalta lapin paikkakunnalta. Ensisijaisesti majoitusta tarjoamme Saariselän, Laanilan ja Vuotson matkailu-alueilla, mutta majoitusta löytyy myös mm. Sodankylästä ja Inarin Ivalosta.

Tasokkaat Suite lomahuoneistot

Nämä Saariselän majoitukset sijaitsevat aivan Saariselän ydinkeskustassa, mutteivät silti ole ainoat Saariselän keskustan majoituksiamme. Löydät nämä alempaa. Hyödynnä suoran varauksen etuhinta majoituksessasi!

Klikkaa majoitusta ja varaa lomahuoneistosi!

Saariselän hotelli-tyyliset huoneet

Majoituksemme sisältävät aina aamiaisen ja saunavuoron. Hyödynnä suoran majoitus-varauksen etuhinta. Lisähintaan majoitukseesi saat lounaan ja päivällisen Ravintola Kuukkelissa, aivan Saariselän keskeisimmällä paikalla.

Aurora vuokramökki Tutustu Saariselän palveluihimme
 • Mainio majoitusratkaisu ryhmille 1-49 henkilöä

  Aurora vuokramökit, huoneistot ja huoneet

  Kohde soveltuu erinomaisesti myös perheille ja myös ryhmille. Kolme erillista rakennusta loma-majoitukseen ja sauna jossa naisten ja miesten erilliset saunat ja yhteinen takkahuone jossa uima-allas.

  • Luonto alkaa etuovelta

   Kolme erillistä kelorakennusta majoituksiin vaellusreittien varrella ja luonnon keskellä. Etupihalta pääsee suoraan upean puron äärelle.

  • Hulppeat puitteet

   Lomahuoneistoissa Wifi, minikeittiö ja kylpyhuone. Upea saunaosasto, takkahuone uima-altaineen käytettävissä joka päivä.

  • Tunnelmaa koko porukalle

   Iso yhteinen olohuone, jossa takka. Sopii myös ryhmille. Laanilan monotansseihin 400 metriä.

  • Ravintolapalvelut lähellä

   Lisähintaan aamiainen, lounas ja päivällinen Ravintola Kuukkelissa.

 • Lapland Saariselkä on Video
  Image