Tavaratalo Kuukkeli

ruokaostokset, matkamuistot ja paljon muuta, keskellä Saariselkää…

TERVETULOA OSTOKSILLE KUUKKELIIN

Kuukkelin 3000 neliön ostoskeskus sijaitsee Saariselän keskustassa. Ostoskeskuskompleksi tarjoaa monipuoliset palvelut ja tuotteet lomasi tarpeisiin.

Auki: poikkeuksetta JOKA PÄIVÄ klo 9-21

Osoite: Saariseläntie 1, 99830 Saariselkä

Puhelin: +358 44 363 972

Palvelut


Ostokset

Päivittäistavarat

Suurin osa ostoskeskuksesta on varattu päivittäiselintarvikkeille ja taloustavaroille. Meiltä löydät muun muassa tuoreet hedelmät ja vihannekset, maito- ja lihatuotteet, juomat, makeiset, kuivatuotteet, säilykkeet ym, sekä kodin ylläpitoon liittyvät tarpeet, kuten siivous ja sähkötavarat sekä paljon muuta.

activity_icon

Ulkoilu ja erä

Löydät meiltä Martinin puukot ja tarpeet eräkeittiöön, otsalamppuja, kompassi, suksivoiteet ja suksien huoltotuotteet, sekä laadukkaat jalkineet, sukat, hanskat, kerrastot ja villavaatteet.

Lapin gourmet – tuotteet

Valikoimastamme löytyvät tuoreina ja säilykkeinä poronlihatuotteet, luonnonmarjamehut, hillot ja jauheet, Inarin kalaherkut sekä Lapin leipäjuusto. Kuivatuotteina muun muassa savuporonliha, marjat ja marjaleseet ym.

Matkamuistot, lahjat ja tekstiilit 

Laajassa matkamuistovalikoimassamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin Lapin hengessä. Ostoskeskuksemme alakerrassa on laaja tekstiiliosasto, josta löydät mm. Norjalaisneuleet ja muut lämpimät asusteet koko perheelle.


Palvelut

Pikaruoka ja take away

Kahvilastamme on tilattavissa makusi mukaan pizzoja ja hampurilaisia, erikoiskahveja ja sämpylöitä iltaisin puoli yhdeksään saakka. Voit nauttia aterian paikan päällä tai ottaa mukaan.

activity_icon

Kotileipomo

Kuukkeli leipoo joka päivä aamusta iltaan, myös sunnuntaisin. Valikoimassamme ovat herkulliset perunarieskat, savupororieskat ja munkit: jättimunkki, vadelmamunkki, lakkapossumunkki ja rinkelimunkit. Palvelupisteestämme saatavilla myös tuore vaalea leipä, sämpylät, tumma leipä, kahvileivät, karjalanpiirakat, pasteijat ja piirakat, sekä ajoittain vaihtuvat leipurin erityiset leivokset.

Kuukkelin Kotikeittiö

Kuukkelin kotikeittiö tarjoaa monipuolista, hillityn hintaluokan herkullista kotiruokaa Kuukkelin ostoskeskuksen yhteydessä. Ravintolamme tarjoaa päivittäin lounaan ja päivällisen. Ruokalistaltamme löytyy aina poronkäristys; sekä päivittäin vaihtuva ruokalista muunmuassa erilaisine kiusauksineen, lohi- ja kalaruokineen, pihvi- ja leikevaihtoehtoineen aina oman keittiömme aidon perunamuusin ja salaattipöydän kanssa. Voit syödä meillä tai ottaa lounaasti kätevästi pakattuna mukaasi.

Alko 

Tarkista Saariselän Alkon aukioloajat tästä: http://www.alko.fi/myymalat-palvelut/2852


Muut palvelut

WC

Yleiset wc:t sekä inva-wc/lastenhoitohuone.

wifi_icon

Wifi

Ostoskeskuksessamme on asiakkaidemme käytössä ilmainen nopea langaton nettiyhteys. Voit käyttää internetiä omalta laitteeltasi, tai kahvilassa sijaitsevilta asiakaspäätteiltä.

Käteisautomaatti- Nosto

 

Nosto-automaatti on poistettu käytöstä 9. tammikuuta 2019 alkaen

Ostoskeskuksemme yhteydessä löydät myös käteisnostoautomaatin.

Kännykän, kameran ym laitteiden latausmahdollisuus 

Kylmä ilma kuluttaa pienlaitteiden patterit nopeasti. Voit ladata sähkölaitteesi kahvilassa sijaitsevista sähköpistokkeista.

Kopionti ja tulostus

Tarvitsetko nopeasti tulosteen tai kopion asiakirjastasi? Voimme auttaa sinua postin yhteydessä olevassa toimistossamme. Huomioi kuitenkin, että ao lisäpalvelun tarjoaminen riippuu henkilökuntamme saatavuudesta.

post_icon

Posti

Saariselän asiamieposti sijaitsee samassa rakennuksessa ostoskeskus Kuukkelin kanssa. Sisäänkäynti postiin on rakennuksen länsipäädystä. Posti on avoinna ma-pe klo 09:00-17:00. Lisätietoja Kuukkelin postin sivuilta.

icon_parking

Parkkipaikka

Kuukkelin supermarketin parkkialueelta löytyy maksutonta parkkitilaa 50 autolle, niin talon etu- kuin takapihalta.

icon_plug

Sähkötolpallinen P-paikka.

Tavaratalo Kuukkelin sivupihalla on muutama sähkötolpallinen parkkipaikka esim asuntovaunulla yöpymistä varten, tai auton lämmittämistä varten. Paikan voi lunastaa 10 euron vuorokausihintaan Kuukkelin kassalta.

Prepaid Sim-kortti

Myymälästämme on saatavilla uudelleen ladattavia pre-paid sim-kortteja. Sen avulla voit soittaa, sekä käyttää internetiä omalla puhelimellasi.

post_icon

Asiakaspääte

Tarvitsetko tietoa aktiviteeteistä tai bussiaikatauluista? Kahvilassamme on tietokone käytössä asiakkaitamme varten.

icon_taxi

Taksi 

Julkiset kulkuneuvot eivät sovi oman aikataulusi kanssa? Paikallinen taxitoimisto sijaitsee Tavaratalo Kuukkelin alakerrassa, pohjoisen sisäänkäynnin aulassa.Voit tilata taksin numerosta +358 400 394862.

Bonuskortit

Saat kaikista ostoksistasi plussaa. Kuukkelin tavaratalo kuuluu K-market ketjuun:

icon_taxi
icon_taxi


Tavaratalo Kuukkeli, Saariselkä

Auki: poikkeuksetta JOKA PÄIVÄ klo 9-21

Osoite: Saariseläntie 1, 99830 Saariselkä 

Puhelin: +358 44 363 972

kuukkeli_webTavaratalo Kuukkeli