Tiedotteet ja uutiset.

talviloma-2020

Talvi- ja hiihtoloma Saariselkä 2020

Talvi- ja hiihtoloma Saariselkä 2020: Varaa majoitus Kuukkeli huoneet keskustassa aamiaisella tai huoneistoista Saariselän keskustassa tai huoneista ja huoneistoista Laanilassa. Aamiaiset ja puolihoito kaikissa kohteissa oleville lisähintaan Ravintola Kuukkelissa.

KUUKKELI MAJOITUSVARAAMO ON UUDISTUNUT -TEE MAJOITUSVARAUS SUORAAN MEILTÄ

Olemme uudistaneet kaikkia huoneita ja huoneistoja viimeisen vuoden aikana. Laanilan Aurorassa olemme muuttaneet neljä Studio-huoneistoa yhden makuuhuoneen huoneistoksi. Porakkaan olemme tehneet yhteisen oleskelutilan ja keittiön. Seitsemän uutta edullista kahden hengen huonetta on valmistunut keskeiselle paikalle  Kuukkelin taakse.

souv-banner

40v Juhlaruskamatka Saariselkä 1.-8.9.2018

Ruskaviikon ohjelma päivittäin: Ohjatut patikoinnit lähialueille:  – Ohjattu patikointi Aurora-tuvalle jossa ohjelmaa, keittolounas, makkarapaistoa ja pullakahvit, SU-PE klo 12-14. – Menemme kerran ryhmana maankuluihin Laanilan monotansseihin. Retki toteutetaan MA, KE, tai PE klo 14. Souvarit-karaoke, tanssit ja Bingo: Ravintola Kuukkelissa, alk. klo 15. Erikoisohjelma: Retki Souvareitten kultavaltaukselle, jossa keittolounas ja pullakahvit. Retki kesto 4-5 tuntia joka tehdään kaksi kertaa viikon aikana,

kuukkeli_webTiedotteet